ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
+2
Demis
mikez
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ βρίσκεται η Ανόρθωση.Η πρωταθλήτρια Κύπρου κληρώθηκε με τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς και με λίγα λόγια έχει την ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να περάσει στους Ομίλους.
ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....
*Ακολουθεί πόστ από το Παιδί της Νύχτας σε λίγο...
Απ: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Έχουμέν τους! Μπορούμε, Ανορθωσάρα μας! Εκδίκηση για το πουλημένο παιχνίδι του 1998, να κλείσουμε τα στόματα των υπεροπτών ερυθρόλευκων!
Και ΥΓ: ο οσφπ είναι ο πρωκταθλητής, όχι ο Πρωταθλητής Ελλάδος! Η ΑΕΚ είναι η μόνη πρωταθλήτρια!
Και ΥΓ: ο οσφπ είναι ο πρωκταθλητής, όχι ο Πρωταθλητής Ελλάδος! Η ΑΕΚ είναι η μόνη πρωταθλήτρια!
Φαντάζομαι θα δώσεις βροντερό παρών και στο Καραϊσκάκη,έτσι;Demis έγραψε:Έχουμέν τους! Μπορούμε, Ανορθωσάρα μας! Εκδίκηση για το πουλημένο παιχνίδι του 1998, να κλείσουμε τα στόματα των υπεροπτών ερυθρόλευκων!
Ναι!!!!!!! Αν και είχα ορκιστεί να μην πατήσω ποτέ εκεί μέσα, ούτε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος δεν πήγαινα!
Εκεί θα είμαι φίλε μου! Αχ κάνε το θαύμα σου Θεέ μου!!! Μια χρονιά να μην παίξουν Τσάμπιονς Ληγκ οι ερυθρόλευκοι, πολλά ζητάμε;!
Εκεί θα είμαι φίλε μου! Αχ κάνε το θαύμα σου Θεέ μου!!! Μια χρονιά να μην παίξουν Τσάμπιονς Ληγκ οι ερυθρόλευκοι, πολλά ζητάμε;!
Έτσιιι...Θα είναι η αρχή του τέλους της ΒΡΩΜΙΚΗΣ "αυτοκρατορίας" τους
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ,ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑ!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ,ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑ!!!!
ρε περιμένετε να περάσετε που την Ραπίντ πρώτα τζαι μετά μιλούμε για ολυμπιακό...δαμέ εδέρνατε την Λιρς 2-0 τζαι εφάτε 3 εκτός..you never now
Τωρά μιλάς ως ΕυροΦΥΓΑΣ ή ως ΕυρόΓΑΥΡΟΣ; Γιατί και οι δύο ιδιότητες αποτελούν ανέκδοταzolos έγραψε:ρε περιμένετε να περάσετε που την Ραπίντ πρώτα τζαι μετά μιλούμε για ολυμπιακό...δαμέ εδέρνατε την Λιρς 2-0 τζαι εφάτε 3 εκτός..you never now
Η Ανόρθωση είναι η πιο Ευρωπαϊκή ομάδα στην Κύπρο,με διαφορά...Και το ξέρεις
εμμ πόθεν ως τα πόθεν; πέμου μια φορά τα τελευταία χρόνια που ανέτρεψε σκορ η Ανόρθωση...ο Απόλλωνας ας πούμε έκαμεν το 2-3 φορές που θυμούμε..δεν σημαίνει επειδή έχετε παραπάνω συμμετοχές στην Ευρώπη ότι τα πήγατε και καλύτερα.
πέρσι εφάτε 6 που την Τότεναμ, ένεν προ Χριστού
ως τζαι η Άχνα έπαιξε πιο πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μια χρονία που σας
πέρσι εφάτε 6 που την Τότεναμ, ένεν προ Χριστού
ως τζαι η Άχνα έπαιξε πιο πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια σε μια χρονία που σας
Καλά ρε ΜΠΑΡΜΑΝ-ΦΥΓΑ,θυμήθου τις μπυραρίες της Κόρκ που σας αποκλείσαν πριν λίγα χρόνια,και μετά μιλάς για την Τότεναμ πέρσι! Εξάλλου ο απολογισμός που έχει στο Τσάμπιονς Λίγκ η Ανόρθωση είναι 9 νίκες-6 ισοπαλίες-11 ήττες...Όταν έβρεις άλλη Κυπριακή ομάδα με καλύτερο ρεκόρ,ειδοποία με
Διάβασε και τις δηλώσεις του προπονητή σου να καταλάβεις κάποια πράγματα
02.08.08
Φαβορί χρίζει την Ανόρθωση για πρόκριση στους ομίλους ο προπονητής του
Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα".
Ο τεχνικός των... ισόβιων πρωταθλητών Ελλάδος, αναφέρθηκε στην κλήρωση
της ομάδας του, με την ομάδα μας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του
Champions League, ανάγωντας τα παιχνίδια σε τελικούς.
"Είναι τελικοί για μας τα παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο. Αν
προκριθούμε, όλα θα είναι καλά, αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε...
μηδέν", είπε ο Βάσκος τονίζοντας την σπουδαιότητα των αναμετρήσεων.
Ακολούθως πρόσθεσε πως η Ανόρθωση είναι φαβορί(!) για την πρόκριση,
κυρίως λόγω της αγωνιστική της ετοιμότητας: Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα
πιο έτοιμη και είναι πιο πιθανόν να περάσει. Ισως να μην μπορέσουμε να
εκτιμήσουμε σωστά τον αντίπαλο μας και έρθει και μας κερδίσει. Γι αυτό
εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".
ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Διάβασε και τις δηλώσεις του προπονητή σου να καταλάβεις κάποια πράγματα
02.08.08
Φαβορί χρίζει την Ανόρθωση για πρόκριση στους ομίλους ο προπονητής του
Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα".
Ο τεχνικός των... ισόβιων πρωταθλητών Ελλάδος, αναφέρθηκε στην κλήρωση
της ομάδας του, με την ομάδα μας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του
Champions League, ανάγωντας τα παιχνίδια σε τελικούς.
"Είναι τελικοί για μας τα παιχνίδια. Δεν θα είναι εύκολο. Αν
προκριθούμε, όλα θα είναι καλά, αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε...
μηδέν", είπε ο Βάσκος τονίζοντας την σπουδαιότητα των αναμετρήσεων.
Ακολούθως πρόσθεσε πως η Ανόρθωση είναι φαβορί(!) για την πρόκριση,
κυρίως λόγω της αγωνιστική της ετοιμότητας: Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα
πιο έτοιμη και είναι πιο πιθανόν να περάσει. Ισως να μην μπορέσουμε να
εκτιμήσουμε σωστά τον αντίπαλο μας και έρθει και μας κερδίσει. Γι αυτό
εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".
ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
kala re en autoktonhsete mia fora to 98 sto 2o hmixrono sto papadopoulos k p to 1-0 efate tes 2-4...ti sas kamnei tosous siourous oti enna perasete ton olumbiako k en h xrush sas eukairia k patate k me to ena podi? katse na derete thn tetarth sthn viennh k meta dernete k tous kalamaraes...
sunlight- ΑΓΡΟΤΙΚΟ
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 28/03/2008
ενόμιζα ότι σκέφτεσαι πριν μιλάς..το ΤΣ έγινε αν θυμάμαι καλά το 1991 ένεν; Οι Κυπριακές ομάδες μετά το 2ο πρωτάθλημα του Απόλλωνα αρκέψαν να παίζουν προκριματικά του Τσάμπιονς..μακάρι να έχει 10 χρόνια που παίζουν Κυπριακές ομάδες στο Τσάμπιονς. Τζαι τα μισά πρωταθλήματα που τότε τα έπιασε η Ανό..mikez έγραψε:Καλά ρε ΜΠΑΡΜΑΝ-ΦΥΓΑ,θυμήθου τις μπυραρίες της Κόρκ που σας αποκλείσαν πριν λίγα χρόνια,και μετά μιλάς για την Τότεναμ πέρσι! Εξάλλου ο απολογισμός που έχει στο Τσάμπιονς Λίγκ η Ανόρθωση είναι 9 νίκες-6 ισοπαλίες-11 ήττες...Όταν έβρεις άλλη Κυπριακή ομάδα με καλύτερο ρεκόρ,ειδοποία με
τζαι για την Κόρκ, την προηγούμενη χρονιά επίε 3ο προκριματικό γύρο τζαι αποκλείστηκε. Η Μπάτε εν καλύτερη που έχασε πέρσι το ΑΠΟΕΛ; Έδερε τζαι 2-0 το πρώτο ματς αν θυμάσαι καλά..
Μπράβο, κι εγώ αυτό λέω! Ας πέράσουν όλοι!
Εγώ μια ερώτηση έχω και αν ξέρετε πείτε μου παρακαλώ:
Αν η Ανόρθωση περάσει την Ραπίντ αλλά (Θεός φυλάξοι) αποκλειστεί από τον οσφπ για το Τσάμπιονς, συνεχίζουμε τουλάχιστον στον τελευταίο προκριματικό για τους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ή τέρμα η Ευρώπη οριστικά;...
Εγώ μια ερώτηση έχω και αν ξέρετε πείτε μου παρακαλώ:
Αν η Ανόρθωση περάσει την Ραπίντ αλλά (Θεός φυλάξοι) αποκλειστεί από τον οσφπ για το Τσάμπιονς, συνεχίζουμε τουλάχιστον στον τελευταίο προκριματικό για τους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ή τέρμα η Ευρώπη οριστικά;...
Μεν έχεις έννοια φίλε sunlight κ όπως νικήσαμε τους συμπατριώτες σου(Ερεβάν ) θα νικήσουμε και τους Αυστριακούς και τους Καλαμαράες!sunlight έγραψε:katse na derete thn tetarth sthn viennh k meta dernete k tous kalamaraes...
Ισάξιες μπυραρίες η Κόρκ και η Μπάτε,ισάξια και τα "κατορθώματα" σας με το ΑΠΟΕΛ να αποκλειστήτε φίλε ΜΠΑΡΜΑΝzolos έγραψε:τζαι για την Κόρκ, την προηγούμενη χρονιά επίε 3ο προκριματικό γύρο
τζαι αποκλείστηκε. Η Μπάτε εν καλύτερη που έχασε πέρσι το ΑΠΟΕΛ; Έδερε
τζαι 2-0 το πρώτο ματς αν θυμάσαι καλά..
+1green έγραψε:Ρε μακάρι να περάσουν ούλες οι Κυπριακές και τα υπόλοιπα είναι μαλακίες
Αν και μακρινό το ενδεχόμενο φίλε Ντέμη,θα συνεχίσουμε στο ΟΥΕΦΑ αν συμβεί τέτοιο πράγμα...demis έγραψε:Αν η Ανόρθωση περάσει την Ραπίντ αλλά (Θεός φυλάξοι) αποκλειστεί
από τον οσφπ για το Τσάμπιονς, συνεχίζουμε τουλάχιστον στον τελευταίο
προκριματικό για τους Ομίλους του ΟΥΕΦΑ, ή τέρμα η Ευρώπη οριστικά;...
Περάσαμε!!! Δόξα τω Θεώ, αφού δεν έπαθα το έμφραγμα ψες βράδυ, δεν θα το πάθω ποττέ! Προβληματισμός όμως....
Να σας κάνω μια ερώτηση, σεις που τα ξέρετε όλα: άκουσα καλά ότι τα εισιτήρια στο Παπαδόπουλλος για το Ανό-οσφπ θα είναι 40-50 ευρώ; Γιατί τόσο ακριβά;!
Να σας κάνω μια ερώτηση, σεις που τα ξέρετε όλα: άκουσα καλά ότι τα εισιτήρια στο Παπαδόπουλλος για το Ανό-οσφπ θα είναι 40-50 ευρώ; Γιατί τόσο ακριβά;!
επειδή η ζήτηση είναι τεράστια μάλλον και το σίγουρο είναι ότι θα πωληθούν όλα. Για να ξέρετε ο Γαύρος θα πιάσει 450 εισιτήρια δλδ το 5% όπως προβλέπει η UEFA...
eida ton olympiako extes sto filiko me tin santanter k mou aresei toso polu, pou vlepo ton olympiako na syntriptei tin ano mesa sto ant.papadopoulos k sto peiraia, xalara k wraia.
bookies- ΤΣΙΚΟ
- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Registration date : 16/04/2008
demis έγραψε:τα εισιτήρια στο Παπαδόπουλλος για το Ανό-οσφπ θα είναι 40-50 ευρώ; Γιατί τόσο ακριβά;!
Φίλε μου αν σκεφτείς ότι πριν 10 χρόνια ήταν 20 λίρες το εισητήριο για το ματς με τον γαύρο,τότε είναι μια λογική τιμή Λέμεν τώρα...
Ε τότε ρε φίλε μου μεν έρτεις στον Πειραιά Αλλά ίντα chance?bookies έγραψε:vlepo ton olympiako na syntriptei tin ano mesa sto ant.papadopoulos k sto peiraia, xalara k wraia.
Εσύ ρε σειρά κάμνεις προπόνηση για το all you can drink,οπότε δικαιούσαι να μας βλέπεις και πρωταθλητές Ευρώπηςgreen έγραψε:εγώ όμως γιατί εν το βλέπω?????
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:29 από googlino
» Άλλη μία ΚΑΛΗ πρόταση
Τρι 08 Ιουν 2010, 00:04 από trilos021
» Παρελθόν ο "Μαραντόνα της Αλβανίας"!!
Τρι 01 Σεπ 2009, 15:57 από apollonara
» Ετοιμη για το μπάμ η Ομόνοια;;
Τετ 20 Μάης 2009, 20:04 από zolos
» Στα κίτρινα ο Σερτζιάο
Τετ 20 Μάης 2009, 19:09 από mikez