Στέλνουν τον ΜΙΧΑΛΑΚΗ Κωνσταντίνου στην "κυρία"
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Στέλνουν τον ΜΙΧΑΛΑΚΗ Κωνσταντίνου στην "κυρία"
Η Ανόρθωση θα είναι ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μιχάλη Κωνσταντίνου, αν η "κυρία" ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και βρεθεί στους Ομίλους του Champions League.
Σύμφωνα με όσο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά
στέκια, οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή επιθετικό και
αυτό που μένει είναι να περάσει από το "Γ. Καραϊσκάκης" για να
επισημοποιηθεί ο γάμος.
Όλα αυτά, αν ευσταθούν βέβαια οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και έφτασαν στ’ αυτιά μας από διαφορετικές πηγές, τις τελευταίες ώρες.
POLITIS-SPORTS.COM
Σύμφωνα με όσο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα ποδοσφαιρικά
στέκια, οι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή επιθετικό και
αυτό που μένει είναι να περάσει από το "Γ. Καραϊσκάκης" για να
επισημοποιηθεί ο γάμος.
Όλα αυτά, αν ευσταθούν βέβαια οι πληροφορίες που κυκλοφορούν και έφτασαν στ’ αυτιά μας από διαφορετικές πηγές, τις τελευταίες ώρες.
POLITIS-SPORTS.COM
Απ: Στέλνουν τον ΜΙΧΑΛΑΚΗ Κωνσταντίνου στην "κυρία"
Α μάνα μου! Δεν τον θέλουμε!!! Έλεος με τον Μιχαλάκη πια! Να επιστρέψει στο Παραλίμνι που είναι και μια χαρά και προπονείται κιόλας ήδη!
Και μόνο εμένα μού φάνηκε προσβλητικό αυτό το "αν περάσουμε τον οσφπ"; Δηλαδή μόνον αν έχει σίγουρους τους ομίλους τού Τσάμπιονς Ληγκ μάς καταδέχεται ο κύριος; Αλλιώς τού πέφτουμε λίγοι; Ποιες άλλες ομάδες με ευρωπαϊκή παρουσία τον θέλουν;
Μιχαλάκη, περνάνε τα χρόνια τα άτιμα.... οι μέρες που σε έπαιρνε ο ΠΑΟ απ' τον Ηρακλή για 5 δις δρχ (!) έφυγαν ανεπιστρεπτί.... γιατί δεν αφυπηρετείς καλύτερα;
Και μόνο εμένα μού φάνηκε προσβλητικό αυτό το "αν περάσουμε τον οσφπ"; Δηλαδή μόνον αν έχει σίγουρους τους ομίλους τού Τσάμπιονς Ληγκ μάς καταδέχεται ο κύριος; Αλλιώς τού πέφτουμε λίγοι; Ποιες άλλες ομάδες με ευρωπαϊκή παρουσία τον θέλουν;
Μιχαλάκη, περνάνε τα χρόνια τα άτιμα.... οι μέρες που σε έπαιρνε ο ΠΑΟ απ' τον Ηρακλή για 5 δις δρχ (!) έφυγαν ανεπιστρεπτί.... γιατί δεν αφυπηρετείς καλύτερα;
Απ: Στέλνουν τον ΜΙΧΑΛΑΚΗ Κωνσταντίνου στην "κυρία"
Φίλε μου το "αν περάσουμε τον οσφπ",νομίζω πως το θέλουν και οι δύο πλευρές.
Και ο μεν Κωνσταντίνου λόγω πρεστίζ και η Ανόρθωση γιατί δεν θέλει να επιβαρυνθεί ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο αν δεν περάσει στους ομίλους...
Όντως δεν είναι στα καλύτερα του ο Μιχαλάκης αλλά αν μείνει μακριά από τραυματισμούς μπορεί να ξαναγίνει το "τανκ" που ήταν παλιά!
Υ.Γ Όπως λέγαμε με τον GREEN,η Ανόρθωση και η Ομόνοια δεν χρειάζονται τόσο τον Κωνσταντίνου λόγω πληρότητας στην θέση,όμως θέλουν να τον αποκτήσουν για να μην πάει στο ΑΠΟΕΛ που πραγματικά τον χρειάζεται...
Και ο μεν Κωνσταντίνου λόγω πρεστίζ και η Ανόρθωση γιατί δεν θέλει να επιβαρυνθεί ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο αν δεν περάσει στους ομίλους...
Όντως δεν είναι στα καλύτερα του ο Μιχαλάκης αλλά αν μείνει μακριά από τραυματισμούς μπορεί να ξαναγίνει το "τανκ" που ήταν παλιά!
Υ.Γ Όπως λέγαμε με τον GREEN,η Ανόρθωση και η Ομόνοια δεν χρειάζονται τόσο τον Κωνσταντίνου λόγω πληρότητας στην θέση,όμως θέλουν να τον αποκτήσουν για να μην πάει στο ΑΠΟΕΛ που πραγματικά τον χρειάζεται...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:29 από googlino
» Άλλη μία ΚΑΛΗ πρόταση
Τρι 08 Ιουν 2010, 00:04 από trilos021
» Παρελθόν ο "Μαραντόνα της Αλβανίας"!!
Τρι 01 Σεπ 2009, 15:57 από apollonara
» Ετοιμη για το μπάμ η Ομόνοια;;
Τετ 20 Μάης 2009, 20:04 από zolos
» Στα κίτρινα ο Σερτζιάο
Τετ 20 Μάης 2009, 19:09 από mikez