ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ
Πίκρα, παράπονο, θλίψη και νεύρα μαζί έβγαζε η εικόνα του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια. "Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Νομίζω μόνο καλό έχω κάνει σ’ αυτό τον τόπο", είπε ο Κετσπάγια, ενοχλημένος από τις βρισιές που εκτοξεύονταν πίσω από τον πάγκο του, για άλλη μια φορά σε αγώνα στο ΓΣΠ.
"Κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν βρέθηκε ένας να τους σταματήσει; Αλλά ποιος; Αφού όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, απλά εκφράζονται μέσα από το στόμα αυτών των λίγων", είπε σχεδόν δακρυσμένος ο προπονητής της Ανόρθωσης. "Βρίζουν γυναίκα, παιδί, οικογένεια. Τους τα επιστρέφω τους φλώρους. Εγώ μπορώ να τους κάνω αυτά που λένε. Ας έρθουν με τη σειρά", ξέσπασε ο Κετσπάγια, έχοντας πλέον φορτώσει αρκετά. Ευτυχώς για τον ίδιο το σταμάτησε εκεί.
Τούτιτς: "Συγνώμη Τιμούρ"
"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Τιμούρ Κετσπάγια, για τη συμπεριφορά μερικών", είπε ο Νεντίμ Τούτιτς και πρόσθεσε: "Έχει προσφέρει πολλά. Μας άνοιξε τα μάτια. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο".
www.politis-sports.com
*δυστυχώς ζούμε στην Κυπριακή πραγματικότητα και όχι στην Premier League και δεν νομίζω να αλλάξουμε ποτέ, μπορεί κάποιοι να αντιπαθούν τον Τιμούρ (όπως και εγώ) αλλά ας σεβαστούν τα καλά που έκαμε στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και που μας έβαλε επιτέλους στον ποδοσφαιρικό χάρτι...*
"Κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Δεν βρέθηκε ένας να τους σταματήσει; Αλλά ποιος; Αφού όλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, απλά εκφράζονται μέσα από το στόμα αυτών των λίγων", είπε σχεδόν δακρυσμένος ο προπονητής της Ανόρθωσης. "Βρίζουν γυναίκα, παιδί, οικογένεια. Τους τα επιστρέφω τους φλώρους. Εγώ μπορώ να τους κάνω αυτά που λένε. Ας έρθουν με τη σειρά", ξέσπασε ο Κετσπάγια, έχοντας πλέον φορτώσει αρκετά. Ευτυχώς για τον ίδιο το σταμάτησε εκεί.
Τούτιτς: "Συγνώμη Τιμούρ"
"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Τιμούρ Κετσπάγια, για τη συμπεριφορά μερικών", είπε ο Νεντίμ Τούτιτς και πρόσθεσε: "Έχει προσφέρει πολλά. Μας άνοιξε τα μάτια. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο".
www.politis-sports.com
*δυστυχώς ζούμε στην Κυπριακή πραγματικότητα και όχι στην Premier League και δεν νομίζω να αλλάξουμε ποτέ, μπορεί κάποιοι να αντιπαθούν τον Τιμούρ (όπως και εγώ) αλλά ας σεβαστούν τα καλά που έκαμε στο Κυπριακό Πρωτάθλημα και που μας έβαλε επιτέλους στον ποδοσφαιρικό χάρτι...*
Απ: ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ
Μα ο Ρωσσοπόντιος ρε???
Kwstis- Δ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
- Αριθμός μηνυμάτων : 221
Τόπος : Salonica
Registration date : 13/03/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:29 από googlino
» Άλλη μία ΚΑΛΗ πρόταση
Τρι 08 Ιουν 2010, 00:04 από trilos021