Δοκιμάζουν τον Ικέτια
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Δοκιμάζουν τον Ικέτια
Δ27χρονος (11/7/1980) Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, Πίους Νέλσον Ικέτια, έδωσε το παρών του στην απογευματινή προπόνηση του Απόλλωνα. Οπαίκτης ήρθε αργά χθες βράδυ στην Κύπρο. Όπως πληροφορούμαστε ο παίκτης ήρθε με εισήγηση του Αρούνα Μπαμπαγκίντα. Θα δοκιμαστεί για μερικές μέρες και αν ικανοποιήσει πιθανότατα να αποκτηθεί ενόψει της νέας σεζόν.Είναι διεθνής και το ξέρει.
Απ: Δοκιμάζουν τον Ικέτια
πολλούς μαύρατσους θα έχουμε στην ομάδα όξα εν η ιδέα μου; εν έχω κάτι με τους μαύρους, απλά ποτέ δεν είχε πάνω από 2 μαύρους σε μια σεζόν ο Απόλλωνας
Είσαι ρατσιστής τζαι το ξέρειςzolos έγραψε:πολλούς μαύρατσους θα έχουμε στην ομάδα όξα εν η ιδέα μου; εν έχω κάτι με τους μαύρους, απλά ποτέ δεν είχε πάνω από 2 μαύρους σε μια σεζόν ο Απόλλωνας
o ikedia
o ikedia p anaferate oti dokimazetai stn apollona exei ta idia xaraktiristika me tn nigiriano asso tis omadas tis lemesou.exei katapliktiki texniki katartisi , k einai exairetika grigoros.prin na paei stn omada p agwnizetai eixe agwnistei se diafores omades tis ollandies opos az alkmaar , roda , waalwijk k pio palia stn ajax.As ertoun mavroi perkoi dei xairi i omada!!!!
kathigitis- ΑΓΡΟΤΙΚΟ
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 12/03/2008
ότι θέλουν ας φέρουν. Μαύρους, κόκκινους, κίτρινους. φτάνει να παίξουν στην ομάδα
πρόπερσυ είχαμε τους πελλοΙρακινούς, τζαι πριν αρκέψει η χρονιά, περιπαίζαν τον Απόλλωνα που είχε Ιρακινούς. Είδαμε όμως όλοι τα αποτελέσματα
πρόπερσυ είχαμε τους πελλοΙρακινούς, τζαι πριν αρκέψει η χρονιά, περιπαίζαν τον Απόλλωνα που είχε Ιρακινούς. Είδαμε όμως όλοι τα αποτελέσματα
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/4647/ikediapiusnelson/profil.html
Μάλλον για αντικαταστάτης του μου φατσάρει Πιλέ μάνατζερ του ο Σέλουκ
Μάλλον για αντικαταστάτης του μου φατσάρει Πιλέ μάνατζερ του ο Σέλουκ
zolos έγραψε:πολλούς μαύρατσους θα έχουμε στην ομάδα όξα εν η ιδέα μου; εν έχω κάτι με τους μαύρους, απλά ποτέ δεν είχε πάνω από 2 μαύρους σε μια σεζόν ο Απόλλωνας
polloa8kiaseroi mou feneste !
mono me maurous emis 8a kamoume omada re!
rock- ΤΣΙΚΟ
- Αριθμός μηνυμάτων : 54
Registration date : 13/03/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:29 από googlino
» Άλλη μία ΚΑΛΗ πρόταση
Τρι 08 Ιουν 2010, 00:04 από trilos021
» Παρελθόν ο "Μαραντόνα της Αλβανίας"!!
Τρι 01 Σεπ 2009, 15:57 από apollonara
» Ετοιμη για το μπάμ η Ομόνοια;;